onsdag 29 april 2009

Trevlig Vappen!!


En riktigt Trevlig Valborg och Första Maj...önskar jag alla vänner nära och kära,,Kram

måndag 27 april 2009

Måndag morgon...


Så börjar en ny vecka igen..:-).Jobbat lördag och söndag,men i morgon ledig.Har tänkt de sista veckorna på hur livet kan förändras och hur man kan må så bra,"efter regn kommer solsken" sägs det,stämmer exakt..:-).
Nedräkning har börjat ADETRTON dagar..inte ARTON som vissa säger..haha...kvar så ses vi igen hos mej,känns mycket bra.
Idag kommer A tillbaka från semester så är vi de "gamla"vanliga igen,några veckor sen börjar min sommar semester om 6 veckor,då är vi redan inne i Juni,sen får tiden gärna stanna upp,eller åtminstone gå långsamt...om man får önska det.
Ha en bra dag alla,det ska jag försöka ha...:-)..Kramar

onsdag 22 april 2009

Semestern slut...


Så var har man varit på jobb 2 dagar efter semstern,börjat komma i gång så där smått..:-).Har haft en såååå härlig ledighet med trevligt sällskap,kan inte bli bättre.
Har nog inte kunnat njuta av en semester som denna,så mycket man gjort det nu.Nu är det snart vår och ljus tid framför,känner på mej att denna sommar kommer att bli mycket skön och få en att må mycket bra....Allra jobbigaste känslan e nu saknaden efter DEJ...men överlever...vi ses om några veckor,och alla dar vid datan...tacka vet jag internet uppkoppling,mick och cam...annat var det för förr...hihi...
Ha en bra dag alla...det ska jag ha...nu till jobbet för att göra nytta ...kramar

fredag 17 april 2009

Kärlek full av vänskap,vänskap full av kärlek...





Vänskap, det är att tala sanning det är att kunna lita på varandra det är att känna sig trygg det är att ha någon vid sin sida Vänskap är någonting mycket fint Vänskap är som en blomma Ibland förvandlas blomman Kärlek, blomman blir till kärlek Kärlek det är att vara sig själv med någon annan Det är att få uppleva något fantastiskt..tillsammans med dej...

tisdag 14 april 2009

Gimo...vännen..:-)


Snart e jag på väg...här kommer jag att befinna mej fram till söndag.Hoppas att vännen hittar mej vid bussen i morgon..:-)

Sov Gott alla...och du vännen min där...vi ses i morgon...:-)

söndag 12 april 2009

Lycklig....


Ett ord jag är LYCKLIG!!!!

Sov gott alla...sov gott du som finns där i mitt hjärta nu...:-)

fredag 10 april 2009

Glad Påsk...


En riktigt GLAD PÅSK till er alla vänner och släkt,ha en riktigt skön helg!!!

Kramar

onsdag 8 april 2009

Tack....


Tusen tack till er alla som kommit och kommer ihåg mej denna dag..värmer i hjärtat,tack alla mina fina vänner,barnen och du min speciella vän...kramar!

söndag 5 april 2009

Söndag morgon..


Godmorgon,vaknat tidigt som vanligt..:-)Trots flera Irisch Coffee i går kväll med vännen min,livet just nu...kan inte känns så mycket bättre..hjärtat mitt ler..:-)
Ha en fin söndag alla,det tänker vi ha här...kramar!

fredag 3 april 2009

Fredag...äntligen!


Godmorgon alla! Så är det sista dagen arbete idag,innan vintersemestern börjar,16 dagar hemma känns inte helt fel då man inte har lika sjuk fot mer..:-),Och även annat trevligt som är in planerat så känner det mycket bra just nu..:-).Idag blir det skink/korv låda med bärkräm att fixa till mat på jobbet,sedan hem och steka strömming som jag ska lägga in i ättika.Ha en fin dag alla här ute...det ska jag försöka ha..Kram!!

torsdag 2 april 2009

Två nätter en dag...sen..



Till dej vännen...snart ses vi,texten vid hjärtat är till dej,lite pirrigt...men så trevligt att få se sej,snart bara ett dygn kvar...Kram vännen min...önskar dej VÄLKOMMEN!!..:-)

onsdag 1 april 2009

Tankar i livet.....

Gårdagen gick till att tänka på hur orättvist livet kan vara,Sabina som en lång tid kämpat mot cancern http://mittlivsabina74.blogspot.com/ ,och som delat sorg ,glädje och en otrolig styrka åt många på sin blogg,somnade in i går.Jag kände henne endast genom bloggen,men hon skrev alltid så att man fick en känsla av att man kände henne på ett annnat vis,hon fångade många i sin blogg,hon har lärt mej att se dagarna som något att tacka för så länge man är frisk,ta vara på det man har och inte ta allt för givet i livet.Hon har lärt mej ta vara på vardagen på ett annat vis,lev idag som om denna dag var den sista.
Kram alla vänner...och andra som finns här...